Gümüş hırsızları yakalandı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir işyerinden çaldıkları iddia edilen 30-40 kilo civarında işlenmiş gümüş ile birlikte 2 kişi tutuklanarak cezaevine konuldular.

MARDİN – Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre: Kızıltepe ilçesi Dündarlar Pasajı Dara Gümüşçülük isimli iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak; M.B.D (16), İ.Ö (16) ve Z.C.(16) gözaltına alındı.  

 

Baskınlarda yapılan aramalarda çaldıkları iddia edilen gümüş ele geçirilirken M.B.D (16) ve İ.Ö (16) adli makamlarınca tutuklanarak Mardin E Tipi Kapalı Cezaevine konulurken Z.C.(16) hakkında ise yasal işlem yapıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin halkı: Kentte 10 gündür su yok, perişan olduk
Işık: Gençlerimize infak bilincini aşılamak için rızık kavramını iyice öğretmemiz lazım
Mardin’de kazada ağır yaralanan kişi 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Mardin’de sıvı metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Aydın: Ramazanın ruhunu tüccarlar olarak yaşatabilmemiz gerekir