Haklarında yakalama kararı bulunan 5 şahıs tutuklandı

Batman’da haklarında yakalama kararı bulunan 5 şahıs, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, haklarında yakalama kararı bulunan ve çeşitli suçlardan kesinleşmiş cezaları bulunan 5 şahsın yakalandığı, söz konusu şahısların sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildikleri belirtildi.

Açıklamada, “Hakkında yakalama müzekkeresi bulunan şahıslara yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda; birden fazla kişi tarafından birlikte yağma suçundan aranan ve toplam 14 yıl 3 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezasına hükümlü C. T. isimli şahıs, bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan aranan ve toplam 5 yıl 20 gün kesinleşmiş hapis cezasına hükümlü F.T. isimli şahıs, bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan aranan ve toplam 2 yıl 10 ay 15 Gün kesinleşmiş hapis cezasına hükümlü O.E. isimli şahıs, hırsızlık suçundan aranan ve toplam 1 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasına hükümlü V.E isimli şahıs, hırsızlık suçundan aranan ve toplam 1 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasına hükümlü K.E. isimli şahıs ile yukarıda ismi geçen diğer şahıslar yakalanmış, adli işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilmişlerdir.” denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da mutfak yangını paniğe neden oldu
Sumud Filosu saldırısı Batman'da kınandı
Adalet yerini buldu, gazetemiz haklı bulundu
Batman Valiliği: Şehir merkezinde görülen yaban domuzu etkisiz hale getirildi
Batman'da uyuşturucu operasyonu: 1 kilo esrar ele geçirildi