Hamas: Filistin halkını hedef alan tüm projeleri reddediyoruz

İslami Direniş Hareketi Hamas yaptığı açıklamada, Filistin halkını hedef alan tüm projeleri reddederek, Filistin hakkını destekleyen tüm bölgesel ve uluslararası çaba ve faaliyetleri değerli bulduklarını ifade etti.

Açıklamada, "Birçok Arap ve İslam ülkesinde Yüzyılın Anlaşmasına karşı sokaklara çıkan büyük kalabalıklar, siyonist işgalci düşmana karşı yürütülen savaşın bilincinde olduklarını ve siyonist-Amerikan projelerinin uygulanmasının tüm bölge ve Filistin davası üzerindeki tehlikeyi sezdiklerini göstermektedir." denildi.

Açıklamanın devamında, "Bu etkinlikler, Filistin davasını, İslami çerçeveden soyutlamaya yönelik tüm planların başarısızla sonuçlanacağını göstermektedir.

Filistin davası ve mazlum halkının karşılaşacakları tehlike ve zorluklara karşı, Arap ve İslam aleminin birleşmesinde büyük rol oynayan bu etkinlikler, daha da büyütülerek devam ettirilmelidir." Vurgusu yapıldı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Yetimler Vakfı Kadir Gecesi'nde de Gazze'yi unutmadı
Yetimler Vakfı Gazzelilere sahur ikramında bulundu
Yetimler Vakfı Gazze'de sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor
Gazze'de can kaybı 72 bin 32'ye yükseldi
Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!