HAMAS şehidler için anma töreni düzenledi

HAMAS, siyonist işgal rejiminin barbar saldırılarında şehid olanlar için anma töreni düzenledi.

İslami Direniş Hareketi (HAMAS), siyonist işgal rejiminin barbar saldırılarına karşı başlattığı "Kudüs'ün Kılıcı" operasyonu kapsamında şehid olanları anma için Gazze'de tören düzenledi.

Törende konuşan HAMAS'ın liderlerinden Usame el-Muzaini, işgal rejimine karşı başlattıkları Kudüs'ün Kılıcı operasyonunun ve halkın direnişinin zaferin dönüm noktası olacağını söyledi.

Kudüs'ün kırmızı çizgileri olduğunu vurgulayan el-Muzaini, işgal rejiminin barbar saldırılarına karşı kendilerini koruduklarını söyledi.

el-Muzaini, direnişin, Eski ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin "Yüzyılın Anlaşması"nda düşmana verdiği sözlerin ve Kudüs ve El Aksa'ya yönelik devam eden saldırganlığının hayal ve kayıp bir ticaret olduğunu kanıtladığını belirtti.

El Muzaini, işgalin suçlarından ve savunmasız sivillerin katlettiğinden dolayı yargılanması ve uluslararası bir soruşturma komitesinin kurulması gerektiğini ifade etti.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı