Hamas'tan Abbas'a Çağrı

Mısır medyasının Filistin halkına düşmanca tavırlar sergilediğini ifade eden Hamas sözcüsü olan Sami Ebu Zuhri, Abbas yönetiminin gerçekleri bildiği halde susmasının doğru olmadığını söyledi.

GAZZE - Mısır’daki 3 Temmuz darbesinden sonra her fırsatta Hamas’a saldıran Mısır medyasının Filistin halkına düşmanca tavırlar sergilediğini ifade eden Hamas sözcüsü olan Sami Ebu Zuhri, Filistin Hükümeti Başkanı Mahmut Abbas’tan bu tür saldırılara karşı tavrını ortaya koymasını istedi.

Mısır’ın Filistin halkına karşı yaptığı iftiralarda Abbas yönetimi susmaması gerektiğini ifan eden Zuhri, “Filistin halkına yapılan ve haddi aşan saldırılara karşı artık konuşmalı ve halkını savunmalıdır.” dedi. (Fatih Varol - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı