Hastane fareleri yakalandı

Mardin’de bulunan özel ve devlet hastanelerinde sıra bekleyen hastaların cüzdanlarını yankesicilik yöntemiyle çaldıkları belirlenen 2 kişi, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldular.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde Devlet ve özel hastanelerinde hırsızlık olaylarının artması üzerine harekete geçen polis ekipleri,  hastanelerin güvenlik kameralarını inceledi.

Kamera kayıtlarından yola çıkan ekipler, 3 farklı şahıstan toplam 5 bin 375 ABD Doları ve 50 TL çalan şüpheli A.A ve N.K’yi gözaltına aldı.

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından Mardin Adliyesi’ne sevk edilen şüpheli A.A ve N.K, tutuklanarak cezaevine konuldular.

Zanlıların güvenlik kamera kayıtları da ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında hasta gibi davranarak saatlerce sırada bekledikleri görülüyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin’de altyapı çalışmaları sonrası onarılmayan çukuru halk kendi imkanlarıyla kapattı
Aile kurumu canlı tutulursa sağlıklı bir nesil yetişir
Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli