Havaların ısınmasıyla yılanlar tarlalara indi

Siirt’in Pervari ilçesinde öğlen saatlerinde tarlaya giden bir çiftçi, yolda karşısına çıkan yılanı taşla vurarak öldürdü.

Pervari’ye bağlı Palamut köyünün Kilis mezrasında çiftçilik yapan Süleyman Tutuş, öğlen saatlerinde tarlasına doğru giderken yolda yaklaşık bir metre 68 santimetre boyunda olan bir yılanın karşısına çıkmasıyla eline aldığı taşla yılana vurarak öldürdü.

Yol kenarında gördüğü yılanı taşla birkaç kez vurarak öldüren Tutuş, “Sıcakların artmasıyla beraber yılanlar çoğaldı. Özelikle tarlaya giderken sürekli bu yılanlarla karşılaşıyoruz. Bu tür yılanların zehirli olmasından dolayı tarlada rahat çalışamıyoruz.” dedi.

Beslenmek için bahçe ve tarlalarda yılanlar çoğaldığını ve bunun da kendilerini tedirgin ettiğini belirten Tutuş, yılanların evlerine girmesinden korktuklarını ifade etti.  (Muhammed Dayan - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Pervari Haberleri

Siirt Pervari'de 7 çocuk gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Pervari'de sağlık personelini taşıyan servis ile patpat çarpıştı: Bir yaralı
Siirt Pervari'de hafif ticari araçta çıkan yangın bitişikteki eve sıçradı
3 sağlık çalışanı yaralandı
Pervari’de ambulans şarampole devrildi: 3 sağlık çalışanı yaralandı