Hayatını kaybedenler için sala okundu foto

Darbe girişimini protesto sırasında hayatını kaybedenler için Batman’da sala ve Kur'an-ı Kerim okunup dualar yapıldı.

Batman İl Müftülüğü tarafından bugün saat 12.00'da Batman geneli merkezi sistemle sala okundu. Okunan salanın ardından öğle namazı öncesi Kur'an tilavet edilip dualar okundu.

İlk andan itibaren gece sabahlara kadar meydanlarda darbe girişimi protesto eden Batmanlılar, hayatını kaybedenler için Kur'an tilavet edip dualar etti.

Batman İl Müftüsü Turgut Erhan sosyal medya hesabında, "Milli İradeye sahip çıkan Batman... Bugün saat 12.00 da tüm camilerimizde şehitler için sala okunacak, öğle namazı öncesi Kur'an tilavet edilip dualar yapılacaktır. Rabbim bu cennet vatanı her türlü hain ve ihanet şebekelerinden korusun." diye paylaştı. (M. Sait Çelik-İLKHA) 










 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı