Hazine arazi kavgası: Biri ağır 3 yaralı

Şanlıurfa'da hazine arazisi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Gölpınar Mahallesi’nde köylüler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı belirtilen kavgada biri ağır 3  kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, mera arazisi üzerinde anlaşamayan köylüler ile eski muhtar Fethi K. arasındaki arazi anlaşmazlığı, Fethi K.'nin sabah saatlerinde tarlayı sürmeye gitmesi üzerine silahlı kavgaya dönüştü. Uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgada Hacı Ç, Mehmet Sinan Y ile İbrahim Y. yaralandı.

Yaralılar, köylüler tarafından özel araçlarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken İbrahim Y’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kavga nedeniyle polis ekipleri, hastane çevresinde ve  olay yerinde genişlik güvenlik önlemleri aldı. Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA’nın ulaştığı bazı köy sakinleri, son dönemde devletin bölgedeki hazine arazileri konusunda yürüttüğü politikaların halkı karşı karşıya getirdiğini ifade ederek bu tür olayların artmaması için yürütülen politikaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söylediler. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da "Niyet Ettim Örtünmeye Emrin Başım Üstüne" programı düzenlendi
Şanlıurfa'da tesettür bilincini güçlendiren anlamlı buluşma: "Tesettüre niyet ettim, emrin başım üstüne" programı
Gülebak: Hazreti Hüseyin'in davası bizim için çok değerlidir
Şanlıurfa'da tesettür programı düzenlenecek: Yüzlerce kız çocuğu tesettürle tanışacak
Şanlıurfa’da belediye otobüsünde duman paniği: Yolcular tahliye edildi