HDP Belediyesi 56 projeden kaçını gerçekleştirebildi?

Basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, "HDP belediyesi 56 projeden kaçını gerçekleştirebildi?" diye sordu.

Seçim çalışmaları kapsamında kentin yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ali İlbaş, kayyumdan önce HDP'nin Siirt'te yapacağını belirttiği 56 projenin hiçbirini gerçekleştirmediğini söyledi.

Yürüttükleri projeler hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlbaş, vatandaşın karşısına çıkacakları projeleri belirlemek üzere bir ARGE birimi ile SKM merkezi kurduklarını belirtti.

Vatandaşın ihtiyaç duyduğu ve önemli bölümü sosyal kültürel projelerden oluşan 70 projeleri bulunduğunu ve bu projelerin görsellerinin hazırlandığını ifade eden İlbaş, projelerin önümüzdeki günlerde yapılacak bir tanıtım toplantısı ile kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.

İlbaş, şunları söyledi: "2014 yılında 41 proje ile vatandaşımızın karşısına çıkmıştık ve kayyum atanmasının ardından, bu projelerden 7'sini gerçekleştirdik, iki projenin de ihalesi yapıldı. Seçimi kazanan HDP adayı ise 56 proje ile halkın karşısına çıktı ve bunlardan bir tanesini bile bitirip bitirmediği belli değil. Bizler ise 70 proje hazırladık ve bu projelerin tamamı vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu, kentimizi daha yaşanılabilir hale getirecek projelerdir. Özellikle kentsel dönüşüme, park yapımına, yeşilliğe ve istihdam çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Hatta hayırlısı ile göreve başladığım andan itibaren bir partinin değil, bütün vatandaşlarımın başkanı olacağım."

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Çemêkarê Yaylası'nda karakovan bal hasadı yapıldı
Umut Kervanı lösemili çocuğun hayalini gerçekleştirdi
Siirt'te kronik yara ve diyabetik ayak bakım polikliniği hizmete girdi
Suriye uyruklu 2 PKK elemanı yakalandı
Siirt'te "Emniyet Kemeri Uygulaması" gerçekleştirildi