HDP’li Mazıdağı Belediyesi eşbaşkanından usulsüz oy kullanma

Oy kullanmak için sandık başına giden HDP’li Mazıdağı belediye başkanı yanlış oy kullanınca, tüm uyarılara rağmen zorla ikinci bir pusula alarak tekrar oy kullanması tepkilere neden oldu.

Oy kullanmak için sandık başına giden HDP’li Mazıdağı belediye eşbaşkanı, yanlış oy kullanınca zorla yeni bir pusula alarak ikinci bir kez daha oy kullandı.

Tüm uyarılara rağmen zorla ikinci bir pusula alarak oy kullanan Necla Yıldırım’a sandık başkanı tutanak tuttu.

Mazıdağı Cumhuriyet İlkokulu 1061 nolu sandık ta oy kullanan Yıldırım, sandık başkanın itirazına rağmen zorla, ikinci bir oy pusulası alıp oyunu tekrar kullandı.

Sandık başkanın ikinci bir pusulanın yasak olduğunu belirtmesine rağmen Yıldırım, “ Ben kanunları bilmiyor muyum? Bu kadar yıldır seçimlere giriyorum” şeklinde karşılık vererek yaptığı kanunsuzluğu pişkince savunması dikkatlerden kaçmadı.

Yaşanan itirazların ardından sandık başkanı, seçim kurulu başkanı Leyla Tekin’i arayarak durum hakkında bilgilendirmede bulundu ve 1061 nolu sandığa gelerek olay hakkında tutanak tuttu.  (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mazıdağı‎ Haberleri

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde gölette cenazelerine ulaşılan 2 çocuk defnedildi
Mardin’in Mazıdağı ilçesinde kaybolan iki çocuk gölette ölü bulundu
Otomobil sürücüsü doktor hayatını kaybetti
1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı
Mazıdağı'nda halı sahada kalp krizi geçiren bir kişi hayatını kaybetti