Her ne kadar camilerimizi yıksanız da ezan sesimizi kısamayacaksınız: Allah'u Ekber, Allah'u Ekber!

Hiçbir kutsala saygısı olmayan, hiçbir hedef gözetmeksizin sivil halka, ekinlere, yerleşim yerlerine bomba yağdıran siyonist terör rejimi bu defa Gazze'nin kuzeyindeki bir camiyi hedef aldı.

Bugün terör rejimine ait uçaklar, Gazze'nin kuzeyinde bulunan Kalibi Camii'ni bombalarla tamamen yıktı.

Camilerin hedef alınması, "Allah'ın mescidlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve bunların yıkılmasına çalışandan daha zalim kim olabilir? Onların (durumu) içlerine korkarak girmekten başkası değildir. Onlar için dünyada bir aşağılanma, ahirette büyük bir azab vardır." (Bakara Suresi-114) ayetini hatırlattı.

Namaz vakti gelince, saldırıda tamamen yıkılan caminin enkazı üzerinden "Allah'u Ekber, Allah'u Ekber" nidalarının yükselmesi, tüm dünyaya "Her ne kadar siyonist teröristler camilerimizi yıksa da ezan seslerimizi asla kısamazlar." mesajını verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı