Çınar'da HÜDA PAR aracılığıyla iki aile uzlaştı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, yaklaşık 20 gün önce meydana gelen trafik kazası sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası HÜDA PAR, kazanın muhatabı iki aileyi bir araya getirerek uzlaştırdı.

Çınar ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası HÜDA PAR yetkilerinin araya girmesi ile aileler uzlaştırıldı.

15 Ekim tarihinde meydana gelen trafik kazada, Diyarbakır'da düzenlenen "Aksa Tufanı" mitinginden dönen Abdulhakim Bulut (67), bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Kaza sonrası iki aile arasına giren HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığı ve Mazıdağı İlçe Başkanlığı yetkilileri, aileleri uzlaştırdı.

Çınar ilçesine bağlı Düzova (Qerhita) köyünde bir araya gelen aileler, HÜDA PAR yetkilerinin araya girmesi ile uzlaştı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Çınar ilçemizden Şeyhmus Aslan'ın oğlu RESUL ASLAN vefat etmiştir
Çınar ilçemiz Yeni Mahalleden Şehmus Oral'ın gelini CELİLE ORAL vefat etmiştir
Gazi Mahallesinden AYDIN DUMAN vefat etmiştir
Çınar ilçemizden RAMAZAN ÖZCAN ve MUSTAFA ESEN vefat etmiştir
Diyarbakır tanıtım günlerinde 'Çınar' ilçemizde yerini aldı