​HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayları oyunu kullandı

​Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili Seçimleri için HÜD PAR Bingöl Milletvekili adayları Hamdullah Tasalı ve Fuat Sönmez oylarını kullandı.

Bingöl’de Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili Seçimleri için HÜD PAR Bingöl Milletvekili adayları Hamdullah Tasalı ve Fuat Sönmez oylarını kullandı.

HÜDA PAR Bingöl Milletvekili adayları Tasalı saat 10.00’da Bahçelievler Mahallesinde bulunan Atatürk İlkoğretim Okulunda 1011 ve yine aynı okulda sönmez ise 1010 nolu sandıkta oylarını kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Bingöl Milletvekili Adayı Tasalı, “Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili seçimi için oylarımızı kullandık. Milletimize hayırlı olsun inşallah.  Seçimlerin huzur ve barış içinde geçmesini temenni ediyoruz.  Başta Bingöl’e ve ülkemize hayırlı olmasını Rabbimden diliyorum.” dedi.

İLKHA








 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

Temel ihtiyaç maddeleri KDV’den muaf tutulmalıdır
Mescid-i Aksa ümmetin izzeti ve kırmızı çizgisidir
Ali Şükrü Bey'i şehadetinin sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyoruz
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Meclis'te Ali Şükrü Bey'i andı
Hayatımızı Kur’an’ın rehberliğinde yeniden gözden geçirelim