HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığı hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı

HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, beraberindeki heyetle birlikte, hastanede yatan hastaları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, beraberindeki heyetle birlikte, Kurban Bayramı münasebetiyle Bitlis Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.

Beraberindeki heyetle birlikte Bitlis Devlet Hastanesine gelen Gül, yatan hastaları odalarında ziyaret ederek, hem bayramlarını kutladı hem de kendilerine gül verdi. Hasta yakınlarıyla ayaküstü sohbet eden Gül, hastalar hakkında bilgi alarak, hastalara acil şifalar diledi.

Hasta yatan bölümündeki personelin de bayramını tebrik Gül, hasta ve hasta yakınlarına ilgi gösterilmesi noktasında, çalışan personellere tavsiyelerde bulundu.

Kurban Bayramında kendilerine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve yakınları, bu tür ziyaretlerin toplumda yaygınlaştırılması gerektiğini belirttiler.

Ziyaretin ardında gazetecilere açıklamada bulunan Gül, müminin, mümin üzerindeki haklarından birisinin de hastalandığında onu ziyaret etmek olduğunu hatırlatarak, akraba, hasta ve yaşlı ziyaretlerinin ihmal edilmemesi gerektiğini belirtti.

Ziyaretin ardından Gül ve beraberindeki heyet, hastaneden ayrıldı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bitlis Haberleri

Dur ihtarına uymayan tur otobüsünün bagajında 55 düzensiz göçmen yakalandı
Eren ailesi Bitlis'te 1 milyon meyve ağacını toprakla buluşturuyor
Bitlis’te "Bi hareketine bakar hayat" bilgilendirme programı gerçekleştirildi
Kaçmaya çalışan kamyon kasasında 91 düzensiz göçmen yakalandı
Bitlis’te kış öncesi koordinasyon toplantısı yapıldı