HÜDA PAR diyar diyar geziyor

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Hür Dava Partisi şehir şehir gezmeye devam ediyor. HÜDA PAR bugün düzenleyeceği mitinglerle Birecik ve Hilvan halkıyla buluşacak.

HABER MRK - 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) heyeti diyar diyar gezmeye devam ediyor.

 

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını da hızlandıran HÜDA PAR heyeti seçim çalışmaları kapsamında bugüne kadar onlarca il ve ilçe gezdi.

 

Gittiği her yerde büyük bir teveccühle karşılanan HÜDA PAR heyetinin bugünkü durağı ise Şanlıurfa’nın Birecik ve Hilvan ilçeleri olacak.

 

Birecik ve Hilvan ilçelerinde miting düzenlemek üzere hareket eden HÜDA PAR heyeti, Birecik ilçe girişinde yüzlerce araçtan oluşan konvoyla karşılandı.  (Zeki Aras /Osman Öksüz - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

NATO, küresel işgal politikalarının silahlı gücüdür
Garantör ülkeler derhal devreye girmeli
Kumarın ve fuhşun her türlüsü yasaklanmalı
HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Şeyh Said ve dava arkadaşlarını TBMM Genel Kurulunda yâd etti
Ciddi endişeler taşıyoruz