HÜDA PAR Eruh ilçe kongresi yapıldı

Hür Dava Partisi Eruh ilçe teşkilatı 1. olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede İlçe Başkanlığına Hamit Nas seçildi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Eruh ilçe teşkilatı 1. olağan kongresini Parti ilçe binasında gerçekleştirdi. Kongreye HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Zülfikar Fırat ve il teşkilatından Mehmet Tetik katıldı.

 

Yapılan yoklamanın ardından divan kurulu oluşturuldu, mali ve faaliyet raporları raporları okundu.

 

HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Zülfikar FIRAT Kongrede yaptığı konuşmada, “HÜDA PAR’ın bugün siyasi anlamda önemli bir boşluğu doldurduğunu, partinin özellikle Kürt meselesi ve Suriye sorunu noktasında ortaya koyduğu düşüncede ne kadar haklı olduğunun, bugün çok daha iyi anlaşıldığını, HÜDA PAR’ın bugün ülkenin kronik hale gelen birçok sorununa çözüm önerileri getirdiğini” söyiedi.

 

Kongrede tek listeyle girilen oylamada Eruh ilçe başkanlığına Hamit Nas seçildi.

 

Sonucun açıklanmasının ardından başkan seçilen Hamit Nas kısa bir teşekkür konuşması yaptıktan sonra kongre sona erdi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

HÜDA PAR'dan Fahri Kur'an Kursu Öğreticilerinin kadro talebine destek
Seçmeli ana dil dersi çağrısı
Zehir satıcılarına karşı topyekûn mücadele etmek zorundayız
Süresiz nafaka zulmüne son verilmelidir
TOKİ projesindeki fahiş fiyatları Meclis'e taşıdı