HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Halef Yılmaz'ın babası vefat etti

Uzun bir süredir hastanede tedavi gören Dr. Halef Yılmaz'ın babası, dün akşam saatlerinde ahirete irtihal etti.

Geçirdiği beyin kanaması sonrası uzun bir süredir Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Dr. Halef Yılmaz'ın babası Reşit Yılmaz, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Merhum Yılmaz, bu sabah saatlerinde Yeniköy Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından HÜDA PAR yöneticileri ve birçok STK temsilcisinin katılım gösterdiği defin merasiminde, merhumun yakınları tarafından defnedilerek ebediyete uğurlandı.

Yılmaz ailesi, taziyeleri Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan Hazreti Ali Camii Taziye Evi'nde kabul edecek. (İLKHA)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri

2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı
Diyarbakır'da sosyal hizmet yatırımlarını açıkladı
Rehber TV HD yayına geçti
Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır
DİSKİ'nin arıtma tesisi Dicle Nehri ve çevredeki vatandaşları zehirliyor