HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam’dan Halilan Aşireti'ne taziye ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz gün vefat eden Halilan Aşireti'nin büyüğü Hacı Burhan Ayhan'ın taziyesine katıldı.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ve beraberindeki heyet, tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün vefat eden eski Kozluk Belediye Başkanı ve Halilan Aşireti'nin lideri Hacı Burhan Ayhan'ın taziyesine katıldı.

İlçe merkezinde bulunan İslam Bey Camii'nin taziye evinde merhumun ruhuna Fatiha okuyan Sağlam, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diledi. 

Ayhan ailesi de ziyaretlerinden dolayı Sağlam ve  beraberindekilerine memnuniyetlerini dile getirdi.

Sağlam’a, Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, İstişare Kurulu Üyesi İsa Aydın, Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililer eşlik etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da mutfak yangını paniğe neden oldu
Sumud Filosu saldırısı Batman'da kınandı
Adalet yerini buldu, gazetemiz haklı bulundu
Batman Valiliği: Şehir merkezinde görülen yaban domuzu etkisiz hale getirildi
Batman'da uyuşturucu operasyonu: 1 kilo esrar ele geçirildi