HÜDA PAR heyeti İLKHA'yı ziyaret etti

Hür Dava Partisi Diyarbakır il yönetimi Kurban Bayramı vesilesiyle İLKHA'ya ziyarette bulundu.

DİYARBAKIR - HÜDA PAR Diyarbakır il yönetimi Kurban Bayramı münasebetiyle İlke Haber Ajansına(İLKHA) ziyarette bulundu.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, Bağlar İlçe Başkanı Şihmus Taş, Kayapınar İlçe Başkanı A. Hakim Demir ile il yönetiminden Orhan Korkutan ve Mehmet Demir'den oluşan heyeti, Ajansın editörü Raif Acar ile Ajansın çalışanları karşıladı.

Kurban Bayramı münasebetiyle çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getiren Turgut, bu kapsamda İlke Haber Ajansını da ziyaret etmek istediklerini söyledi. İLKHA'nın, kısıtlı imkanlarına rağmen çok büyük işler başardığına şahit olduklarını ifade eden Turgut, "Doğru ve ilkeli haber anlayışı ile İLKHA'yı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

HÜDA PAR'ın ziyaretinden memnun olduklarını belirten Acar, ziyaretleri nedeniyle Ajansın yönetimi ve çalışanları adına HÜDA PAR heyetine teşekkür ettiğini söyledi. (Yakup Moğulgani-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir