HÜDA PAR Heyeti yaralıları hastanede ziyaret etti

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriyya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet BDP'lilerin saldırısına uğrayan HÜDA PAR üyelerini hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

DİYARBAKIR –  Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriyya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, Lice’de esnaf ziyaretine giderken PKK/ BDP’lilerin saldırısı sonucu yaralanan HÜDA PAR üyelerini hastanede ziyaret etti.

 

PKK/BDP’lilerin saldırısı sonucu yaralanan HÜDA PAR üyelerinin, Lice Devlet Hastanesinden Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildiğini duyan partililer Hastaneye akın etti.

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet de hastaneye giderek yaralıları ziyaret edip geçmiş olsun temennilerinde bulundu. (Ömer Yasin Ergin/M.Sait Adiyaman- İLKHA)
 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

O2 otobüs saatleri
M3 Otobüs Saatleri
A3 otobüs saatleri
A2 otobüs saatleri
A4 otobüs saatleri