HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığının girişimiyle Doğu Türkistanlı aileye mezar yeri verildi

Komünist Çin zulmünden kaçarken Tayland ve Malezya’da 5 yıl cezaevinde kalan ve ardından Türkiye hükümetinin girişimleriyle İstanbul’da kalan ailesinin yanına getirilen Yasin Ömer’in doğumda vefat eden eşi için mezar yeri tapusu alındı.

11 Haziran günü HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük, beraberindeki heyetle birlikte evinde ziyaret ettikleri Yasin Ömer, doğumda vefat eden ve Kilyos’ta bulunan mülteci mezarlığına gömülen eşi için mezar yeri tahsis edilmesi talebinde bulunmuştu.

Yasin Ömer’in talebine kayıtsız kalmayan Elibüyük, konuya ilişkin İBB Mezarlıklar Müdürlüğü ile görüşerek aile için mezar yeri tahsis edilmesi talebinde bulunmuştu. Talebin olumlu karşılık bulması sonrasında Yasin Ömer’in eşi için mezar tapusu verildi.

Aileye yaptıkları ziyarette talebin olumlu olması halinde mezar yerinin kendileri tarafından yaptırılacağı sözü veren Elibüyük, Yasin Ömer’in eşi için en kısa zamanda mezar yeri yaptıracaklarını söyledi.

İLKHA












İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 33 yıl işgal zindanlarında kalan Mahmud İsa'nın düğününe katıldı
HAKSİAD Genel Merkezi’nde bankacılık ve inovasyon buluşması
İslami kimlik cezalandırılıyor
HÜDA PAR’dan gıyabi cenaze namazı çağrısı
Halk yılbaşı kutlamasına nasıl bakıyor?