HÜDA PAR İttifak İddialarını yalanladı

HÜDA PAR yerel seçimlere başka bir parti ile ittifak yaparak girecekleri yönündeki iddiaları yalanladı.

ANKARA - Yerel seçimlere başka bir partiyle ittifak yaparak girecekleri yönündeki haberler üzerine yazılı açıklama yapan HÜDA PAR, iddiaları yalanladı.
 
HÜDA PAR Genel Merkezi`nden yapılan açıklamada, "Yerel seçimlere başka bir parti ile ittifak yapmaksızın sadece HÜDA PAR olarak girecek şekilde teşkilatlanma çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.
 
Başka bir parti ile ve başka bir isim altında ittifak yaparak seçimlere gireceğimiz yönündeki haberler tamamen asılsızdır ve uydurmadır" denildi. (İLKHA)
 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

GES projeleri köylüyü mağdur etmeyecek şekilde planlanmalı
HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanlığı’ndan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” mesajı
Diyarbakır – İstanbul arasında hızlı tren hattı olmalı
Asgari ücretle aile geçindirmek imkânsız!
Binlerce mahkûm adalet bekliyor