HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik oldu

HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından Mardin İl Başkanlığına İsmail Çevik getirildi.

HÜDA PAR Mardin İl Başkanlığında görev değişimi yaşandı. HÜDA PAR eski Artuklu İlçe Başkanı İsmail Çevik, İl Başkanlığına getirildi. Çevik, görevlendirme yazısını HÜDA PAR Genel Bakanı İshak Sağlam'ın elinden aldı.

Göreve geldikten sonra yaptığı ilk açıklamada, şu ana kadar bu görevi yerine getiren eski İl Başkanı Burhan Aydın'a teşekkürlerini ileten Çevik, bu kutlu göreve layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Devraldığı bayrağı daha ileriye götüreceklerini söyleyen Çevik, "Önceki arkadaşlarımız bu kutlu bayrağı bugüne kadar layıkıyla taşıdılar. Allah'ın izni ile bugünden sonra bu bayrağı onların bıraktığı yerden biz de layıkıyla daha ileriye götüreceğiz." dedi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin'de 6 kilogram kaçak salep ele geçirildi: 2 kişiye 1,4 milyon TL ceza
Kadim kültürün ustaları: Tesbihin hakkı raconla değil, zikirle verilir
Sol örgütlerin işçi kutlamalarını Cuma namazına denk getirmesi tepki çekti
Mardin'de "Tesbih fuarı" yoğun ilgiyle açıldı
Kavan: Çocuklarımız fenni ilimleri okurken maneviyatı ıskalarsa çok daha büyük musibetlerle karşı karşıya kalacağız