HÜDA PAR Mardin İl Teşkilatı’ndan bayram mesajı

HÜDA PAR Mardin İl Teşkilatı, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Mardin İl Teşkilatı, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nın mübarek olması dilendi.

Yayımlanan bayram mesajında şu ifadelere yer verildi: “Geçen kurban bayramında vahşice şehid edilen Yasin Börü ve arkadaşları başta olmak üzere bütün şehitlerin ve ailelerinin, zindan bahadırlarının, gözü yaşlı ailelerinin, muhacirlerin ve bütün İslam âleminin bayramını tebrik ederiz.” denildi.

Bölgede yaşanan çatışmaların, ölümlerin, kan ve gözyaşının bir an önce son bulmasının, barış ve kardeşlik ortamının tesis edilmesinin temenni edildiği mesajın devamında, “Böylesi çatışmalı günlerde buruk bir sevinçle idrak ettiğimiz Kurban Bayramı`nın başta İslam âlemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ederiz. Allah`tan dileğimiz, bölgemize ve İslam coğrafyasına bir hançer gibi saplanan başta Siyonist terör devleti İsrail ve hamileri olmak üzere şer odaklarını tarumar etmesini, fitne ve fesatçılara fırsat vermemesini, özgür bayramların yaşandığı, huzurlu ve sevinçli günler nasip etmesini temenni ederiz.” İfadeleri kullanıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

Temel ihtiyaç maddeleri KDV’den muaf tutulmalıdır
Mescid-i Aksa ümmetin izzeti ve kırmızı çizgisidir
Ali Şükrü Bey'i şehadetinin sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyoruz
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Meclis'te Ali Şükrü Bey'i andı
Hayatımızı Kur’an’ın rehberliğinde yeniden gözden geçirelim