HÜDA PAR Mardin'de halkla bayramlaştı foto

HÜDA PAR Mardin İl Teşkilatı, parti üyeleri ve halkla bayramlaştı.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mardin İl Teşkilatı, il binasında bayramlaşma programı düzenledi. Programa HÜDA PAR GİK Üyesi Mahmut Kılınç, İl Başkanı Şehmus Akman, Artuklu İlçe Başkanı İsmail Çevik, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İl Teşkilatı yönetimi, gelen misafirleri kapıda karşıladı. Gelenlerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan parti yönetimi, misafirlere çay ve bayram şekeri ikram etti.

Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, Ramazan Bayramı’nın İslam ümmetine ve bölgemizin huzura kavuşmasına vesile olmasını diledi.

İl Başkanı Akman,  “Resulullah (SAV), ‘Oruç sabrın yarısıdır’ diyor. Bu sabır imtihanında başarıyla geçmiş müminlere Allah-u Teâla imtihanı geçmenin mükâfatı olarak bu bayramı hediye etmiştir. Mübarek olsun. Ayrıca yıllardır cezaevlerinde haksız bir şekilde ömürlerini geçiren yusufi kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyoruz.  Çeşitli kumpaslar ve hilelerle yıllardır cezaevlerinde olan yusufilere de rabbim bir hayır kapısı açsın ve onları sevenlerine kavuştursun. Tekrardan Tüm halkımızın tüm kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Rabbim daha güzel bayramlara kavuşmayı nasip etsin bizlere...”dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)














 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Gençlerde manevi eksikliğin temel nedeni dünyalık beklentiler
Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu