HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç: Hiçbir saldırı bizi yolumuzdan alıkoyamaz

Tunus açıklarında bulunan Famılıa Madeıra isimli geminin saldırıya uğraması hakkında açıklama yapan HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Gazze'ye yelken açarak soykırımı durduracaklarını vurguladı.

Silahlı İHA tarafından Tunus açıklarında bulunan Küresel Sumud Filosuna ait Famılıa Madeıra adlı gemiye yapılan saldırı hakkında sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, yapılan saldırıya karşı herkesin filoya destek vermesi gerektiğini belirtti.

Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı videoda açıklama yapan Dinç, "Değerli kardeşlerim biliyorsunuz şuan Tunus'tayız. An itibari ile limanda bekleyen ana gemimize bir drone saldırı gerçekleştirildi. Hiçbir saldırı ve tehdit bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Biz Gazze’ye yelken açacağız ve Gazze'deki soykırımı durduracağız. Bu vesile ile herkes bulunduğu yerden bu filoya destek vermelidir. İnsanlık ortak paydasında buluşarak bu zulme ve soykırıma karşı net bir şekilde duruşumuzu korumalıyız. Filistin'in, Gazze'nin haklı ve meşru davasının yanında durmaya devam edeceğiz. Hiçbir saldırı ve tehdit bizi yolumuzdan alıkoyamaz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı