HÜDA-PAR Tatvan İlçe Başkanlığı Açıldı

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Tatvan İlçe Başkanlığı binası, tekbir ve salavatlarla açıldı.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Tatvan İlçe Başkanlığı binası, Genel Başkan Yardımcısı Ve Parti Sözcüsü Sait Şahin ve halkın yoğun katılımıyla yapıldı.

Açılışa katılmak için Tatvan'a gelen Şahin ve beraberindeki parti yetkilileri ilçe girişinde yüze yakın araç konvoyuyla karşılandı. Konvoy şehir merkezini turladıktan sonra açılışın yapılacağı Süphan İş Merkezi önüne geldi.

Açılışta konuşan Tatvan İlçe Başkan Erkan Yürek, ''Cenabı Allah dünyayı ve içindeki her şeyi insanoğlunun ihtiyaçları için var etmiş ve hizmetine sunmuştur. Biz de bu amaçla Hür Dava Partisi olarak insanları kula kulluktan ve ideolojilere kurban olmaktan kurtaran ve bizi biz yapan insani ve İslami değerleri yeniden yaşanır kılmaya çalışacağız" dedi.

Açılışta bir konuşma yapan Sait Şahin, ''Biz bu toplumun hizmeti için varız. Dernekler üzerinden bu topluma hizmet ettik. Şimdi de parti olarak bu topluma hizmet etmek istiyoruz. Toplumun idaresi toplumun ya ıslahıdır ya ifsadıdır, ya ahlakıdır ya ahlaksızlığıdır, ya adaletidir ya zulmüdür. Çünkü idare üzerinden adalet sağlanır, idare üzerinden zulümler gerçekleştirilir, idare üzerinden ahlak yayılır, idare üzerinden ahlaksızlık yayılır, idare üzerinden kardeşlik teşhis edilir, idare üzerinden düşmanlıklar üretilir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Başkanlığı hizmete açıldı. (Menderes Beysüren - İLKHA)







 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

GES projeleri köylüyü mağdur etmeyecek şekilde planlanmalı
HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanlığı’ndan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” mesajı
Diyarbakır – İstanbul arasında hızlı tren hattı olmalı
Asgari ücretle aile geçindirmek imkânsız!
Binlerce mahkûm adalet bekliyor