HÜDA PAR’dan Çetiner ailesine taziye ziyareti foto

HÜDA PAR heyeti önceki gün vefat eden ve oğlu paralel kumpasla cezaevinde olan Saadet Çetiner’in taziyesine katıldı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları ve partililerden oluşan bir heyet önceki gün vefat eden Saadet Çetiner’in (77) taziyesine katıldı.

Taziye ziyaretine HÜDA PAR Genel Yardımcıları Aydın Gök, Abdurrahman Cens, Cemal Çoban, GİK Üyesi İsa Aydın, Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve partililer katıldı.

İkiztepe (Gırbereşk) köyü yas evindeki taziyeye katılan HÜDA PAR heyetini Çetiner ailesi, yakınları ve köy halkı karşıladı.

Taziyede bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi M.Beşir Şimşek, Çetiner ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledikten sonra, ölümün herkes için olduğunu ve her an ölüme hazırlıklı olunması gerektiğini belirterek, İslam yolunda mücadele edilmesi ve hak ehli insanlarla bir arada olunmasının ehemmiyetine dair bir konuşma yaptı.

Merhume Saadet Çetiner’e Allah’tan rahmet, Çetiner ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen HÜDA PAR heyeti daha sonra taziyeden ayrıldı.

Vefat eden Saadet Çetiner’in oğlu Bilal Çetiner’in, paralel yapıya mensup polislerin kumpası sonucu 16 yıldır cezaevinde olduğu biliniyor.

İLKHA











İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı