HÜDA PAR'dan yardım çağrısı

HÜDA PAR Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem nedeniyle herkesi yardım elini uzatmaya davet ediyoruz." denildi.

HÜDA PAR, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve çevre illerde de etkili olan 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından, depremzedelere yönelik yardım çağrısında bulundu.

Yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Enkaz altındaki insanlarımızın biran önce sağ-salim kurtarılmalarını temenni ediyoruz. Herkesi yardım elini uzatmaya davet ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

HÜDA PAR Aile Başkanı Sülün: Aile Hakemliği sistemi hayata geçirilmelidir
Fıstık piyasasının denetim mekanizmasına ihtiyacı var
Yalnızca kadın personelin çalıştığı kadın doğum hastaneleri kurulmalı
Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ismi değiştirilsin
Ramanlı: Trilyonluk riski neden önleyemediniz?