HÜDA PAR’dan YGS mesajı

HÜDA PAR Batman Merkez ilçe Başkanı Ömer Faruk Dursun, Pazar günü yapılacak YGS sınavı öncesinde bir mesaj yayımlayarak tüm öğrencilere başarılar diledi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Merkez ilçe Başkanı Ömer Faruk Dursun, 15 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde, tüm öğrencilere yönelik başarı mesajı yayımladı.

Dursun, “Sınava girecek olan öğrenci kardeşlerimizin kaygı ve heyecandan uzak durmaları, elde edecekleri başarıya olumlu katkılar sağlayacaktır.” dedi.

YGS’nin eğitim hayatında öğrenciler için önemli dönüm noktalarından biri olduğuna işaret eden Dursun, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz sevgili öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YGS sınavında kalben başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

NATO, küresel işgal politikalarının silahlı gücüdür
Garantör ülkeler derhal devreye girmeli
Kumarın ve fuhşun her türlüsü yasaklanmalı
HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Şeyh Said ve dava arkadaşlarını TBMM Genel Kurulunda yâd etti
Ciddi endişeler taşıyoruz