HÜDA PAR'ın Kurban Bayramı bayramlaşma programı belli oldu

HÜDA PAR, Kurban Bayramı vesilesiyle; AK Parti, Deva Partisi, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi, Milli Yol Partisi, Demokratik Sol Parti ve Gelecek Partisi ile bayramlaşacak.

HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, siyasi partiler arası bayramlaşma programının Kurban Bayramı'nın 2'nci günü olan 28 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirileceği belirtildi.

HÜDA PAR, 7 siyasi partiyle bayramlaşacak

Yapılan açıklamaya göre bayramlaşma programı AK Parti heyetleriyle bayramlaşılarak başlayacak. HÜDA PAR heyetleri, AK Parti'nin ardından sırasıyla Deva Partisi, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi, Milli Yol Partisi, Demokratik Sol Parti ve Gelecek Partisi ile karşılıklı olarak bayramlaşılacak.

Kabul ve ziyaret heyetleri netleşti

Öte yandan, parti genel merkezinde misafir heyetleri kabul edecek ve diğer partilere ziyarette bulunacak isimler de belirlendi.

Buna göre, HÜDA PAR Genel Merkezi'ne gelecek misafir parti temsilcilerini ağırlayacak olan heyette; Genel Başkan Yardımcısı Hamdin Aslan ile Genel İdare Kurulu Üyeleri Ahmet Karaarslan ve Muhsin Şenol yer alacak.

Diğer partilerin genel merkezlerine eş zamanlı bayram ziyaretleri gerçekleştirecek olan HÜDA PAR heyetine ise Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu başkanlık edecek. Ziyaret heyetinde Emiroğlu'na, Genel İdare Kurulu Üyeleri Hamdullah Er ve Yasin Dursun eşlik edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

NATO, küresel işgal politikalarının silahlı gücüdür
Garantör ülkeler derhal devreye girmeli
Kumarın ve fuhşun her türlüsü yasaklanmalı
HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Şeyh Said ve dava arkadaşlarını TBMM Genel Kurulunda yâd etti
Ciddi endişeler taşıyoruz