Hür Dava Partisi, AZADÎ İnisiyatifi'ni ziyaret etti

Hür Dava Partisi'nden bir heyet, Hak Adalet ve Hürriyet İçin Kürdistan İslami İnisiyatifi/AZADÎ İnisiyatifi’ni ziyaret etti.

Hür Dava Partisi Siyasi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel ve Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut’un aralarında bulunduğu HÜDAPAR heyeti, Hak Adalet ve Hürriyet İçin Kürdistan İslami İnisiyatifi/AZADÎ İnisiyatifi’ni ziyaret etti. AZADÎ İnisiyatifi adına Genel Koordinatör Adem Özcaner, Koordinasyon Kurulu Üyesi Sıdkı Zilan ve Kurucu Üye Nuriye Çakar HÜDAPAR heyetini karşıladı.

 

HÜDAPAR heyeti, AZADÎ İnisiyatifi’ni gerçekleştirecekleri Diyarbakır/Amed İl Başkanlığı’nın resmi açılışına davet etti.

 

Ziyarette taraflar Kürdistan ve Dünya Müslümanlarının problemleri, Kürdistan Konferansı, HÜDAPAR’ın Güney Kürdistan ve Mısır ziyaretleri ile HÜDAPAR Olağan Büyük Kongresi hakkındaki görüş ve düşüncelerini dile getirdi. Haber Diyarbakir

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

NATO, küresel işgal politikalarının silahlı gücüdür
Garantör ülkeler derhal devreye girmeli
Kumarın ve fuhşun her türlüsü yasaklanmalı
HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Şeyh Said ve dava arkadaşlarını TBMM Genel Kurulunda yâd etti
Ciddi endişeler taşıyoruz