Hüseyin Aygün'de Yalanlar Bitmez!

CHP milletvekili Hüseyin Aygün'ün Gezi olaylarıyla ilgili yine çok konuşulacak bir fotoğraf paylaştı.

Twitter'dan söyledikleri ve paylaştıkları ile büyük tepki toplayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hüseyin Aygün, son paylaştığı fotoğrafla da eleştirilerin odağı oldu.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Taksim olaylarında paylaştığı fotoğraf, Arap baharına ait olduğu ortaya çıktı.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Taksim olaylarında yaydığı fotoğraf da yalan çıktı. Açıklamayı İstanbul Valisi Hüseyin Avi Mutlu Twitter hesabından yaptı.



 

Not: Stockholm Sendromu kendi katillerine aşık olanlar için kullanılan bir deyimdir. Bilindiği gibi CHP Dersim'de Alevileri katliama tabi tutmuştu. Kendiside bir Alevi olan Hüseyin Aygün, dedelerinin katili olan CHP'de Milletvekilliği yapmaktadır.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri

GES projeleri köylüyü mağdur etmeyecek şekilde planlanmalı
HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanlığı’ndan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” mesajı
Diyarbakır – İstanbul arasında hızlı tren hattı olmalı
Asgari ücretle aile geçindirmek imkânsız!
Binlerce mahkûm adalet bekliyor