Huzur olunca üretim ve istihdam olur

​Veda yemeğinde Batman Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ile bir araya gelen Batman Valisi Ahmet Deniz, huzur olunca üretim ve istihdamın olacağını belirtti.

Batman Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi (OSB) son Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliğine atanan Vali Ahmet Deniz’e veda yemeği verdi.

Özel bir tesiste düzenlenen yemeğe; Batman Valisi Ahmet Deniz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hıfzullah Özoğul ve yönetim kurulu üyeleri, OSB Müdürü Zeynep Akbel, çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.

Yemekte sonra bir konuşma yapan OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özoğul, Batman’da yürütmüş oldukları hizmetlerden ve sanayicilere verdikleri desteklerden dolayı Vali Deniz’e teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Batman’ın her anlamda geleceği olan, gelişen ve büyüyen bir şehir olduğunu belirterek, “Batman’da yaptığınız her çalışmanın geri dönüşümünü alabiliyorsunuz. Bu çok anlamlı ve güzel bir şeydir. Ama her şeyden önemlisi bu huzur ortamına sahip çıkmaktır. Huzur olunca sanayici da gelir, üretim de olur ve istihdam da olur. Huzur bozulursa yapılan hiçbir şeyin anlamı kalmaz.” diye konuştu.

OSB’de yapılan çalışmaları değerlendiren Vali Deniz, 600 dönümlük alanın altyapı çalışmalarının tamamlandığını, 2 bin dönümlük alanın altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, OSB’de birçok fabrikanın yükseleceğini ifade etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı