İçişleri Bakanı Soylu: Batman'daki kazada 16 kişilik arabada 26 kişi vardı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Batman'ın Sason ilçesinde servisin uçuruma devrildiği ve 2 kardeşin vefat ettiği trafik kazasına ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Soylu, "16 kişilik arabada kaç kişi vardı biliyor musunuz, 26 kişi. Bu katliama açık davetiye çıkarmadır. Bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil" ifadelerine yer verdi.

Soylu, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında (AFAD) düzenlenen "Trafik Birim Amirleri Marmara Bölge Değerlendirme Toplantısı"na videokonferans yöntemiyle iştirak etti.

Soylu, burada yaptığı konuşmada, Batman'ın Sason ilçesinde okul servis minibüsünün yaptığı ve 2 kardeşin vefat ettiği trafik kazasına ilişkin, "16 kişilik arabada kaç kişi vardı biliyor musunuz, 26 kişi. Öğrenci minibüsü köyden nakletse de kabul edebileceğimiz bir iş değildir. Bu katliama açık davetiye çıkarmadır. Bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil. Bize neden sık sık denetim yapıyorsunuz diyenlere bir cevabımız var. Tam da bunlara engel olmak için, çocuklarımız ölmesin, sakat kalmasın, hayata küsmesinler diye." dedi.

Soylu, "16 kişilik araç eğer 26 kişinin hele de öğrencinin yanında aynı zamanda tekstil işçilerinin taşındığı bir araç olursa parayı kazanırsınız ama hayatı kaybedersiniz. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir." dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: ABD'nin ateşkes talebi, acziyetinin ve sahadaki yenilgisinin sonucudur
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Ankara’daki feci kazaya ilişkin taziye mesajı
Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü
Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı