İHO Ebrar Viranşehir’de muhtaçları sevindirdi

Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardımm Kuruluşu İHO-Ebrar, Şanlurfa’nın Viranşehir ilçesinde İslami hizmetlerini sürdüren Cami Der aracılığı ile muhtaçlara gıda yardımında bulundu.

Merkezi Holanda’da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-Ebrar Suriyeli ve Viranşehirli muhtaç ailelere, 50 TL'lik malzemelerden oluşan gıda kolileri dağıttı.

Yapılan gıda yardımı hakkında bilgi veren   Cami Der Yardım Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Dolaş, “IHO Ebrar yardım kuruluşu yetkilileri ve bağışçılarından Allah razı olsun. İHO Ebrar değişik zamanlarda ilçede bulunan fakirlere düzenli yardımlarda bulunarak fakirleri sevindirmektedir. Bu Ramazan'da da ilçemizde bulunan fakirleri sevindiren İHO Ebrar yetkililerine ve bağış yapan hayırseverlere, muhtaçlar adına teşekkür ediyoruz.” dedi.  (SabriAcet-İLKHA)











İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da "Niyet Ettim Örtünmeye Emrin Başım Üstüne" programı düzenlendi
Şanlıurfa'da tesettür bilincini güçlendiren anlamlı buluşma: "Tesettüre niyet ettim, emrin başım üstüne" programı
Gülebak: Hazreti Hüseyin'in davası bizim için çok değerlidir
Şanlıurfa'da tesettür programı düzenlenecek: Yüzlerce kız çocuğu tesettürle tanışacak
Şanlıurfa’da belediye otobüsünde duman paniği: Yolcular tahliye edildi