IHO-EBRAR'dan yetim öğrencilere kırtasiye yardımı

​​Uluslarararası yardım organizasyonu IHO-EBRAR, Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki yetim öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Uluslarararası yardım organizasyonu IHO-EBRAR, 2019-2020 eğitim öğretim yılına günler kala Ergani'deki yetim öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Yardımlar hakkında IHO-EBRAR adına açıklama yapan Hüseyin Özdemir, Ergani Kardeş-Der'in daha önce tespit ettiği 36 yetim çocuğa kırtasiye yardımı ulaştırdıklarını belirtti. Özdemir, muhtaçlara ulaşma adına hayırseverlerden gelecek yardımlar kapsamında, yardımlara devam edileceğini söyledi.

Özdemir şöyle konuştu: “Uluslararası yardım organizasyonu IHO-EBRAR eğitim öğretim yılının başlangıcında öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı. 36 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. IHO-EBRAR olarak yardımlarımız devam edecektir. Gelecek yıllarda da hayırseverlerden bu hayra ortak olmaları için yardım talebinde bulunuyoruz.”

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ergani Haberleri

2 çocuk hayatını kaybetti, 1 çocuk yaralandı
Ergani’de Siyer Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi
Diyarbakır Ergani Devlet Hastanesi’nde göz anjiyo cihazı hizmete girdi
Dağ keçilerinin doğal yaşamı kameralara yansıdı
Ergani Dicle otobüs saatleri