İlaç enjekte edilen kız çocuğun ailesi suç duyurunda bulundu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde sokakta bir kız çocuğuna kimliği belirsiz kişiler tarafından ilaç enjekte edilmesiyle ilgili aile suç duyusunda bulundu.

Merkez Bağlar ilçesinde 5 yaşındaki bir kız çocuğuna kimliği belirsiz kişiler tarafından iğneyle belirlenmeyen bir ilaç enjekte edilmesiyle ilgili aile savcılığa suç duyusunda bulundu.

Olay, önceki gün 17.40 sırlarında Fatih Mahallesi 111’inci sokakta meydan gelmişti. Edinilen bilgilere göre, 5 yaşındaki A.Y. kız çocuğuna kimliği belirsiz kişiler tarafından belirlenemeyen bir ilaç enjekte edildiği esnada apartmanda oturan komşuların tepki vermesi üzerine şüpheli şahıs kaçarak olay yerinde uzaklaştığı belirtildi.

Hastaneye kaldırılan ve tedavi altında alındıktan sonra durumu iyi olan kız çocuğunun taburcu edildiği ve ailenin de yaşanan olaydan dolayı savcılığa suç duyurunda bulundukları öğrenildi.

Aile, yaşadığı korkudan dolayı çocuklarının dışarıya göndermekten korktuklarını söyleyerek, bir an önce kimliği belirsiz şahsın yakalanmasını istediler.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. 

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir