İlk oylar kullanıldı

Adıyaman’da oy kullanacak 400 bini aşkı seçmen sabah saat 07.00 itibariyle oy kullanmaya başladı.

Yerel ve mahalli seçimler için sandık başına giden vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanacakları okullara geldiler. Oy kullanacakları sandığın bulunduğu salonun önünde beklemeye başladılar. Saat 16.00'da sona erecek oy kullanma işlemeninim ardından açılan sandıklarda kullanılan oyların sayım işlemi başlayacak.

Salon ve sandık görevlileri gözetiminde mühürlenen oy pusulaları hazırlandıktan sonra mesai saati ile birlikte ilk oylar kullanılmaya başlandı. Adıyaman’da kurulan 1500 sandıkta oy verme işlemi devam ediyor.

Adıyaman merkez ve 9 ilçesinde kullanılmaya başlanan oy verme işlemiyle beraber okul bahçelerindeki muhtar ve belediye başkanlığı adayları için çalışma yapan vatandaşların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Oy kullanma işlemi sükûnet içerisinde devam ediyor.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Adıyaman Haberleri

Babalarının cenazesine katılmak için yurt dışından gelen kardeşler trafik kazasında hayatını kaybetti
Çocuklardan Gazze çağrısı: Aç bırakılmış kardeşlerimizi vahşi yaratıkların eline bırakmayın
Adıyaman’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı
Adıyaman'da uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı
HAKSİAD Yönetim Kurulu Toplantısı Sonuç Bildirgesi açıklandı