İlk Teravih Namazı'nda Camiler Dolup Taştı

Batman'da 2012 yılının ilk teravih namazını kılmak isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocuklar camilere akın etti.

BATMAN - 2012 yılının Ramazan ayının ilk teravih namazı tüm İslam âleminde olduğu gibi Batman'da da büyük coşkuyla kılındı. Batman'da teravih namazını kılmak isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocuklar camilere akın etti.

 

Şehrin büyük camilerden olan Ulu Camii ve Şevket Başak Camii, teravih namazı için gelen insanlarla doldu taştı. Camiyi dolduran vatandaşlar Ramazan'a ulaşmanın sevincini beraberce yaşadılar.
 

İlk teravih için camileri dolduran Müslümanlar arasında çocukların da çokluğu dikkat çekti. (M. Fatih Akgül, Halid Coşkun - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İslam Ve Kuran Haberleri

Kurban olarak kesilecek hayvanların yaşları
Kurban, Allah’a yakınlaşmanın göstergesidir
Zilhicce ayının ilk dokuz gününü oruçlu geçirmenin ecri
Bayram namazı nasıl kılınır?
Kadir Gecesi bu gece idrak edilecek