İLKHA’dan yeni Diyarbakır Müftüsü Yavuz Selim Karabayır'a ziyaret

İlke Haber Ajansı (İLKHA) Genel Müdürü Mahmut İrtem ve beraberindeki heyet yeni atanan Diyarbakır İl Müftüsünü makamında ziyaret etti.

İlke Haber Ajansı (İLKHA) Genel Müdürü Mahmut İrtem ve beraberindeki heyet Diyarbakır İl Müftülüğüne yeni atanan Yavuz Selim Karabayır’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İLKHA Genel Müdürü Mahmut İrtem’e İLKHA Genel Yayın Yönetmeni Fikret Özkan ve Diyarbakır Bölge Müdürü Mustafa Kaynak eşlik etti.

Yavuz Selim Karabayır’a sahabe ve medeniyet şehri Diyarbakır’a hoş geldiniz diyen İrtem, maneviyatıyla ön plana çıkması gereken Diyarbakır gibi bir kentin yıllarca kötü olaylar ve anılarla anılmasının önüne geçmek için Müftülük gibi güzide bir kuruma önemli görevler düştüğünü söyledi.

İrtem, yeni görevinde Karabayır’a başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ise, Diyarbakır gibi bir şehirde çok daha güzel hizmetler yapma azmi ve gayretiyle hareket edeceklerini belirterek, heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir