İntihar etmek isteyen kişi son anda ikna edildi

Diyarbakır’da intihar etmek isteyen bir kişi son anda ikna edildi.

Merkez Kayapınar ilçesinde bir apartmanın 7’nci katından kendini atmak isteyen bir kişi itfaiye ekibi ve polislerin uğraşıyla son anda ikna edildi.

Edinilen bilgilere göre, Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi 487. Sokak Alkanlar Sitesinde bir aparmanın 7’nci katından kendini atarak intihar etmek isteyen Emre Akın, itfaiye ekipleri ve polislin uğraşı sonucu son anda ikna edildi.

Akın, ekiplerden hastaneye götürülmeme ve gözaltına alınmama sözü altıktan sonra çıktığı 7’nci kattan aşağıya indi. Akın, toplanan halk tarafından alkışlandı.

İntihar etmek isteyen Akın’ın akli dengesinin yerinde olmadığı ve  ailevi sorunlarının olduğu iddia edildi. (İLKHA)  






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır
Diyarbakır'da seyir halindeki tır alevlere teslim oldu
Diyarbakır'da canlı müzik yapan işletmelere izin belgesi uyarısı
Diyarbakır'da pazar esnafı: Vatandaş filesini dolduramıyor
Doğan Hatun Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı görevinden istifa etti