Irak'ta Katledilenlerin Sayısı 50'yi Aştı

Irak'ın değişik kentlerinde sabah saatlerinde düzenlenen bombalı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 50'yi geçtiği bildirildi.

IRAK - Bağdat, Kerkük, Saadiye, Han Beni Saad, Taji, Duluiye ve Tuz Hurmatu kentlerinde düzenlenen bombalı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 50'yi geçti. Saldırılarda çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.
Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu belirtilirken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

 

Kerkük'te düzenlenen bombalı saldırıda 5 kişinin öldüğü, 19 kişinin yaralandığı ifade edildi.

 

Bağdat'da sivilleri ve güvenlik güçlerini hedef iki ayrı saldırıda 24 kişinin hayatını kaybettiği 29 kişinin de yaralandığı ifade edildi.

 

Bağdat'ın Sadr Mahallesinde bomba yüklü iki araçla gerçekleştirilen saldırılara 16 kişi katledildi. Saldırılarda 73 kişi de yaralandı.

 

Irak'ta dün iftardan sonra düzenlenen bombalı saldırılarda 20 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Guterres: Gazze'de dayanılmaz bir acıya tanık oluyoruz
13 ülkeye tsunami uyarısı
Dünyanın en büyük buz dağından yaklaşık 80 kilometrekare büyüklüğünde bir buz parçası koptu.
FAO: Dünyada 745 milyon insan aç
DSÖ'den iklim değişikliği için "acil ortak eylem" çağrısı