İş Kur Belediyeye 80 Personel Verdi‏

"Toplum Yararına Çalışma Projesi" kapsamında Batman'ın Beşiri Belediyesi'ne istihdam edilecek işçiler için kura çekildi.

BATMAN - "Toplum Yararına Çalışma Programı' kapsamında İş Kur aracılığıyla Beşiri Belediyesinde 3,5 ay istihdam edilmek üzere 80 asil 40 yedek hizmetli personel alımı için kura çekildi. Kuraya aralarında kadınların da bulunduğu yüzlerce kişi katıldı.
 

Toplum yararına çalışma programı (TYÇP) kapsamında İş Kur tarafından yapılan alım için saat: 10.00'da belediye binası önünde çekilen kura saat: 11.30'da sona erdi.
 

İş Kur personeli Şehmus Aslan, "3,5 ay olarak planlanan bu program, 2012 bütçesinden finanse edilmektedir. Programın normal bitiş süresi 31 Aralık 2012dir. 2013'te ödenek tahsis edilmesi durumunda program süresi 9 aya uzatılabilir" dedi. (Kenan Önder - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Asgari ücretin altında olmasın
Ürün güvenliği için yeni düzenlemeler yürürlükte
Ons ne demek, 1 ons altın kaç gr eder, fiyatı nasıl hesaplanır?
Elektrik faturalarında yeni dönem başladı
MTV ilk taksit ödemesi için son gün!