İşçileri taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 18 yaralı

Şanlıurfa'da sera işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da, serada çalışan tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Kısas Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, serada çalışan ve çoğu kadın tarım işçilerini şehir merkezinde evlerinden alan Atilla Ateş yönetimindeki 63 DP 614 plakalı minibüs ile sürücüsü öğrenilmeyen 38 KV 746 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

İşçileri taşıyan minibüs çarpmanın etkisiyle yol kenarına devrilirken, işçiler de yola savruldu. Kazada tarlaya uçan otomobilin sürücüsü Orhan Çakmak hayatını kaybetti.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı işçileri Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırırken Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sera Baylan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralıların tedavisine devam edildiği, 3 işçinin de hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayı duyan tarım işçilerin akrabaları da hastanelere giderek sağlık durumlarından bilgi aldı. Bekleyişlerini sürdüren yaralıların yakınları sinir krizleri geçirdikleri öğrenildi.

Yaşanan feci kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapalı kalan yol, minibüs ve otomobilin çekici ile kaldırılmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İLKHA




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da toplu taşımaya zam: Tam biniş 30 TL oldu
Şanlıurfa Şehir Hastanesi 3 Ekim'de hizmete açılacak
Şanlıurfa'da jandarma kılığına girerek 12 kilo altın ve 2 milyon TL çaldılar
Şanlıurfa'da 18 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Otoyolda ters yönde ilerleyen çekici sürücüsüne 90 bin lira ceza