İşgal adım adım sürüyor

Siyonist işgalcilerin Yahudi yerleşkelerini genişletme çabaları her geçen gün artarak devam ediyor. Adeta 'adım adım işgal' politikası güden siyonistler, Nablus’un Güneyinde ve Turmusaya’da 100 dönümlük araziye el koydu.

İşgalciler, Nablus’un güneyindeki Karyut ve Calut köyleriyle Ramallah’a bağlı Turmusaya beldesinde Filistinlilere ait yaklaşık 100 dönüm araziye el koydu.

Batı Yaka’nın kuzeyindeki Yahudi yerleşimi yerlerinden Shilo Yahudi Yerleşkesi’ni genişletme planı çerçevesinde işgal güçleri, Karyut ve Calut köyleriyle Turmusaya beldesi sakinlerine ait arazilerden yaklaşık 100 dönümüne el koydu.

Ayrıca işgal güçlerinin Ramallah’a bağlı Turmusaya beldesinde yer alan Şuabu’l-Mısri bölgesindeki 10 nolu havza ve 3 nolu havzanın arazilerinin bir kısmına da el koyma kararı aldığı ifade edildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Can kaybı 72 bin 938'e yükseldi
Şehit İzzeddin İzzeddin el-Haddad dualarla defnedildi
Gazze’de şehit sayısı 72 bin 763’e yükseldi
Gazze'de ateşkes ihlallerinin devam etmesi sonucu 5 şehit
Kudüs'te rahibeye saldırı