İşgal güçleri 2 işçiyi yaraladı

İşgal güçlerinin El-Halil kentinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinli işçi yaralandı.

FİLİSTİN - El Halil'in ez Zahiriye beldesinde Siyonist askerlerin ırkçı duvarı aşmak isteyen 2 işçiye ateş açması sonucu 2 kişi yaralandı.

Filistinli işçilerin işgal askerlerinden kaçmaya çalışması üzerine askerlerin işçilere doğru ateş açtığı ve işçilerden ikisinin ayaklarından yaralandığı ifade edildi.

Filistinli işçilerin Yatta beldesinden olduğu ve "Yeşil Hat" dahilindeki işyerlerine gitmek için yola çıktıkları bildirdi. Yaralanan işçilerden Ali Ebu Zehra'nın El-Halil Devlet Hastanesine kaldırıldığı belirtilirken diğer işçinin ise 1948'de işgal edilen topraklara nakledildiği öğrenildi.

Bu arada, işgal güçlerinin son bir haftadır ırkçı ayrım duvarını geçmeye çalışan Filistinli işçilere yönelik operasyonlar düzenlediği, özellikle de Cuma ve Cumartesi günleri birçok yerde askeri kontrol noktası oluşturduğu ve işçileri taşıyan araçların peşine düştüğü ifade edildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Kudüs'te rahibeye saldırı
Siyonist müdahalenin başladığı "Sumud" için çağrı
18 Türkiye vatandaşı alıkonuldu
Vicdan gemilerinin güvenliği tüm parlamentoların sorumluluğundadır
Siyonist rejimin Gazze’ye saldırılarında şehit sayısı 72 bin 285’e yükseldi