İşgal Güçleri Gazze'yi Bombaladı: 7 Yaralı

Siyonist işgal güçlerine ait savaş uçaklarının bu sabah erken saatlerde Gazze Şeridi'ndeki çeşitli hedeflere düzenlediği hava saldırılarında dördü çocuk yedi kişi yaralandı.

FİLİSTİN -Siyonist işgal güçlerine ait savaş uçaklarının bu sabah erken saatlerde Gazze Şeridi'ndeki çeşitli hedeflere düzenlediği hava saldırılarında dördü çocuk yedi kişi yaralandı.

 

Filistin Enformasyon Merkezinin haberine göre, Gazze'deki İlkyardım ve Acil Durumlar Yüksek Komitesi sözcüsü Ethem Ebu Silmiyye yaptığı açıklamada, F-16 türü işgal uçaklarının En-Nuseyrat Mülteci Kampı'nda bir evi bombaladığını ve saldırıda dördü çocuk yedi kişinin yaralandığını söyledi.

 

Ebu Silmiyye, işgal güçlerinin hava saldırısında yaralanan çocuklardan birinin beş aylık bebek olduğunu belirterek, yaralıların tedavi için hastaneye kaldırıldığını ve yaralarının orta derecede olduğunu ifade etti.

 

Saldırı sonucu çevredeki binalarda da büyük hasar meydana geldi.
Bu arada, Siyonist işgal ordusuna ait F-16 türü savaş uçaklarının Beyt Lahya'nın kuzeyinde bir tavuk çiftliğine ve ekili araziye iki füze attığı, saldırıda maddi hasar meydana geldiği fakat can kaybı olmadığı bildirildi.

 

Siyonist işgal uçaklarının ayrıca Gazze Şeridi'nin güneyinde Han Yunus ve Rafah arasındaki boş bir bölgeye en az bir füze attığı öğrenildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Guterres: Gazze'de dayanılmaz bir acıya tanık oluyoruz
13 ülkeye tsunami uyarısı
Dünyanın en büyük buz dağından yaklaşık 80 kilometrekare büyüklüğünde bir buz parçası koptu.
FAO: Dünyada 745 milyon insan aç
DSÖ'den iklim değişikliği için "acil ortak eylem" çağrısı