İşgal rejimi Filistinli genci şehit etti

​Batı Şeria'nın Beytlahim bölgesinde bir Filistinli genç, işgalci siyonist rejim tarafından şehit edildi.

Beytlahim'in batısındaki Gush Etzion yahudi yerleşim merkezi ile Kudüs arasındaki yolda Filistinli bir genç, işgalcilerin araçlarına zarar verdiği iddiasıyla silahla vuruldu.

Üzerine ateş edilen gencin El-Enfak kontrol noktası yakınında Gush Etzion Kavşağı'nda şehit olduğu belirtildi.

Filistin medyası aynı kavşakta daha önce de Müslümanlara yönelik işgalciler tarafından saldırılar düzenlendiğine dikkat çekti.

İşgal kuvvetlerinin yoğun olarak kullandığı kavşak çevresinde ikamet edenlerin dışında Filistinlilerin buradan geçmesi engelleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Can kaybı 72 bin 938'e yükseldi
Şehit İzzeddin İzzeddin el-Haddad dualarla defnedildi
Gazze’de şehit sayısı 72 bin 763’e yükseldi
Gazze'de ateşkes ihlallerinin devam etmesi sonucu 5 şehit
Kudüs'te rahibeye saldırı